avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă nu plătesc daunele morale ce se va întâmpla.?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă nu plătesc daunele morale ce se va întâmpla.?

Dacă nu plătesc daunele morale ce se va întâmpla.?
Puteti fi executata silit.
Ce solutie ati avut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale george2012 george2012 la ce se rezuma prin plata daunii morale,si ce se va intampla daca persoana respectiva nu poate plati aceste daune sau dauna morala? (vezi toată discuția)
Buna ziua!tatăl meu a avut un proces în care s-a judecat cu ... Membru 2021 Membru 2021 Buna ziua!tatăl meu a avut un proces în care s-a judecat cu un vecin pt infractiu ea de lovire.In urma sentinței tatăl a fost condamnat la o amenda penală ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor! am avut un dosar de executare silita, dar am contestat ... mshboss mshboss Bună tuturor! Am avut un dosar de executare silita, dar am contestat în instanta și am câștigat procesul. Intrebarea mea este, pentru daune morale în ... (vezi toată discuția)