avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actul de identitate pentru achiziționarea produselor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actul de identitate pentru achiziționarea produselor din tutun și alcool, tuturor cumpărătorilor?

Bună ziua
Am o întrebare care nu știu dacă a mai fost cineva care să o adreseze dar, aș dori să știu în baza cărei legi se cere actul de identitate pentru achiziționarea produselor din tutun și alcool, tuturor cumpărătorilor, indiferent de vârstă? Atunci protecția datelor cu caracter personal nu mai există?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:02, 24 Octombrie 2024
Buna seara!
Legea spune sa fie solicitat actul de identitate tinerilor par suspecti ca nefiind trecuti de 18 ani si minorilor.Cine cere actul de identitate oricui indiferent de varsta inseamna ca nu a inteles bine legea.
despre ce protectie a datelor vorbim? vi se scaneaza actul de identitate? lucratorul comercial n-o sa tina minte nici primul CNP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare alcool si tutun langa gardul scolii alina_maxim alina_maxim Buna ziua, La intrarea in curtea unui liceu cu internat din Iasi s-a deschis recent un magazin care vinde (printre altele) alcool si tutun inclusiv ... (vezi toată discuția)
Solicitare date strict personale - comert online richesmay richesmay Buna seara,as dori sa aduc in discutie urmatoarea problema: Am primit un email de publicitate de la o firma care comercializeaza produse ... (vezi toată discuția)
Fumatul - detalii legislative privind consumul si comercializarea. radutanker radutanker Salut! Am auzit discutii pe la diferiti prieteni si pe internet cum ca in lege scrie cu lux de amanunte ca fumatul efectiv (consumul de tutun) este legal ... (vezi toată discuția)