avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna cati ani de inchisoare se executa din 8 ani si 2 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna cati ani de inchisoare se executa din 8 ani si 2 luni , ...

Buna cati ani de inchisoare se executa din 8 ani si 2 luni , deduce durata executata 1 an si 8 luni
Cel mai recent răspuns: 1234fsj6i , utilizator 22:47, 29 Octombrie 2024
6 ani si 6 luni
Puteti fi eliberat condiționat la 4 ani și 4 luni
Adica ? Conditionat ce trebuie sa faca inculpatu ?

gi-jane2 a scris:

Puteti fi eliberat condiționat la 4 ani și 4 luni

Oare nu se poate arest la domiciliu ? Sau altceva. ...

Cornel Vasile a scris:

6 ani si 6 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face reducția de o treime din pedeapsa și cum intră în comisie Alexa.cris Alexa.cris Buna. Daca a primit astăzi hotărârea, 1 an și 8 luni de închisoare și scrie că se deduce perioada de 6 luni arest la domiciliu și 4 luni arest ... (vezi toată discuția)
Cerere de eliberare conditionata claele claele buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care ... (vezi toată discuția)
Ajutor sa dat o sentita ce va urma?? kuku26 kuku26 Va voi atasa o copie dupa Sentinta penala... http://www.freestorage.ro/download.php?file=18661 Intrebarea mea este ...mai trebuie sa intru din nou? (vezi toată discuția)