avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am inceiat un contract de inchiriere pentru un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am inceiat un contract de inchiriere pentru un imobil incepand ...

Daca am inceiat un contract de inchiriere pentru un imobil incepand cu 1 Decembrie, pentru o durata de 12 luni, iar semnarea contractului si obtinerea cheilor de la proprietar s-a facut pe 7 Noiembrie se mai poate rezilia contractul inainte de a intra in vigoare fara a pierde banii dati (chirie Decembrie+ garantie o luna +comision agentie). Mentionez ca a doua zi dupa semnarea contractului m-am razgandit si nu mai doresc sa ma mut in acest apartament.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2024
Marin Amalia, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:40, 8 Noiembrie 2024
Comisionul catre agentiie bineînțeles ca nu o sa fie restituit atât timp cât agentul v a prestat serviciul achitat..În ceea ce privește restul sumelor trebuiesc studiate clauzele contractului ,este firesc sa existe o penalizare macar pt a acoperi deranjul proprietarului și ca o sancțiune pt chiriașii care procedează în acest fel.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat un apartament în chirie , am plătit agenția și garanția, ... stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Am luat un apartament în chirie , am plătit agenția și garanția, am mutat toate lucrurile și acum proprietarul s-a răzgândit ca nu vrea sa mai dea ... (vezi toată discuția)
Este legala "garantia" la inchirierea unei locuinte? dar comisionul agentului imobiliar? irol irol Este legala \"garantia\" ceruta de proprietar (locator) la inchirierea unei locuinte? Dar comisionul agentului imobiliar? Nu inteleg de ce viitorul chirias ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere imobil incalcat crisro crisro Buna ziua Am dat un anunt de inchiriere pentru un apartament. O agentie imobiliara a venit cu un client, care s-a hotarat sa inchirieze. Am semnat un contract ... (vezi toată discuția)