Am depus contestatie la decizia de concediere în termenul de 30 zile pe 25.07. Decizia de pensionare anticipata cu penalizare mi s-a comunicat pe 27 iulie, aceasta fiind și data intrarii in plata și data încetării preavizului.. Nu am cerut reintegrare ci doar plata salariilor, drepturi bănești datorate. În caz de câștigare proces pe ce perioada as putea obține bani ?
Este data la care mi au înmânat decizia de concediere cu preaviz 30 zile, data încetării contractului 27.07.2024
Nu mi au dat decizia de concediere la încetarea preavizului, ci au scris durata preavizului în decizia de co.ncediere
Au hotărât desființarea postului în nota explicativa și sedinta consiliului de administrație din 14.06.2024, adică mult înainte.
Casa de pensii i a înștiințat în august. Eu am primit decizia de oensionare în prima zi de stat acasă.
data incetarii c.i.m. : 27.07.2024
instiintarea de pensionare primita in august ... in acest caz, primeaza concedierea .. nu conteaza data cand au desfiintat postul , intotdeauna desfiintarea unui post se face anterior emiterii deciziei de concediere.
Instanta poate decide plata salariilor de la data incetarii c.i.m. si pana la data pronuntarii, intrucat nu ati solicita si reintegrarea.
In cazul in care salariatul nu solicita repunerea in situatia anterioara emiterii actului de concediere, contractul individual de munca va inceta de drept la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti.
Fostul angajator a depus în instanta adresa casei de pensii prin care ii instiintau ca mi s a aprobat pensia anticipata partial, datata 08.08, (aceasta este data emiterii nu data la care a fost primita de către angajator) ea fiind primita ulterior și trimisa la juridic pentru dosarul meu personal în 13.08.2024.