avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am depus contestatie la decizia de concediere în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am depus contestatie la decizia de concediere în termenul de ...

Am depus contestatie la decizia de concediere în termenul de 30 zile pe 25.07. Decizia de pensionare anticipata cu penalizare mi s-a comunicat pe 27 iulie, aceasta fiind și data intrarii in plata și data încetării preavizului.. Nu am cerut reintegrare ci doar plata salariilor, drepturi bănești datorate. În caz de câștigare proces pe ce perioada as putea obține bani ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 16 Noiembrie 2024
Nu are relevanta .. incetarea c.i.m. s-a facut in 27.07..deci, la data respectiva c.i.m. era incetat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am anunțat sarcina a doua zi după ce mi s-a desfăcut contractul de muncă. e obligat angajatorul să mă mențină angajată până la finalul sarcinii? adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in situatia in care mi s-a desfacut contractul de munca cu preaviz si sunt insarcinata. Nu am anuntat la lucru sarcina decat a doua zi in care ... (vezi toată discuția)
Procedura anulare preaviz crystynayda crystynayda Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o problema? In prezent, cativa angajati sunt in preaviz-desfiintarea postului, (ultima zi fiind pe data de 14.06.2013), ... (vezi toată discuția)
Pot cere acest lucru in instanta? alina.l alina.l Intr-o actiune in instanta de tipul -obligatia de a face-,pot cere reintegrarea in munca?Precizez ca de peste 2 luni de la data la care am fost anuntata ... (vezi toată discuția)