ibn a scris:
Vedeti dumneavoastra, prin fapta dumneavoastra de neacordare de prioritate dumneavoastra ati produs o paguba acelei femei. Aceasta a fost intelegatoare, si a acceptat amiabila si acum e buna de sanctionat. Dumneavoastra va este teama sa nu vi se retina permisul si doar atit, chiar daca ati incalcat cu vinovatie legea rutiera, si nu va intereseaza de pagubita. Din cauza acestei viziuni (pot sa nu acord prioritate ca intocmesc intelegere amiabila) sunt o parte din evenimentele din trafic. Faci bine si te alegi cu raul. Este normal ca doamna sa plateasca pentru lipsa RCA. Eu personal, nu as fi acceptat intelegerea amiabila in caz de neacordare de prioritate, (si pe timpul ciuruitului sanctiunea era aceeasi) pentru ca faptasul sa aiba timp sa mediteze pieton fiind la fapta facuta si sa-si indrepte pe viitor comportamentul. Altfel neacordarea de prioritate nu mai este involuntara ci devine voluntara, un stil de comportament in traficul actual.
Va multumesc pentru ca v-ati facut timp sa raspundeti.
Nu cred ca ati inteles ce am scris, dar apreciez timpul petrecut sa scrieti mesajul.