S-ar fi retinut ambele permise, nu doar al unuia... Nedeclarare in 24 de ore ambii... Probabil de aceea v-au lasat sa va intelegeti, desi, cum ati spus si dv e cam de speriat... Din punctul meu de vedere, dv nu ar fi trebuit sa platiti nimic, faptul ca respectivul nu avea asigurare va cam absolva de plata din ce stiu, dar ati fi ramas fara permis... Acum calculati dv ce cantareste mai mult... Daca vreo unul din dv isi si castiga traiul datorita permisului, ar fi de apreciat gestul politistilor... Sanatate!
decs a scris:
hhs a scris:
Si nu au intocmit nici un PV (proces verbal)?
Cu procesul verbal intocmit de catre politie, asiguratorul RCA al dvs. putea sa despagubeasca dauna provocata de catre dvs.! Iar dvs. nu trebuia sa platiti nimic!! Iar pagubitei trebuia sa i se retina si permisul si talonul+ o amenda intre 1000-2000 lei ca nu are asigurare valabila!!!
Dvs. trebuia sa va dea o autorizatie pt. repararea masinii dvs. precum si pagubitei!!!!! Unde va reparati masina, in spatele blocului, in curtea casei? Ca nici un service nu va primeste fara autorizatie de reparare eliberata de politie sau asigurator!
Si eu imi pun aceste intrebari, insa acolo nu m-am contrazis cu politistul. A fost prea mare socul, probabil.