avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua ! Am trei popririi unul pe salar si doua pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua ! Am trei popririi unul pe salar si doua pe contul ...

Buna ziua !
Am trei popririi unul pe salar si doua pe contul de salar!
Mi se va retrage 1/3 la firma si 1/2 din restul de salar virat pe contul in care primesc salarul? Deci va depăși cei 1/2 din salarul întreg ! Restul salarial va fii doar 1/3 pe care-l voi primi în mână. Cum pot proceda in situația asta!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:50, 29 Noiembrie 2024
Vi se va opri maxim 1/2 din salariul net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Popriri ale salariului net globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Avem un caz in care s-au primit doua popriri pe salariul unui angajat. Acesta, intr-o declaratie pe proprie raspundere ne informeaza ca mai are in ... (vezi toată discuția)
Propriri danieltucaciuc danieltucaciuc buna ziua. firma la care lucrez mi-a retinut 50 la suta din salariu pentru propriri, si apoi restul ia virat in cont 440 lei. banca mi-a retinut jumatate si am ... (vezi toată discuția)