avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o situație ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o situație dificilă. ...

Bună ziua!
Vă rog să mă ajutați într-o situație dificilă. După 14 ani in care eu nu am am stiut de aceasta datorie mi s-a făcut poprire pe salariu. Am depus o contestație la executare și am cerut si suspendarea provizorie a executării, dar între timp, mi-au blocat suma poprită odată cu intrarea salariului. Salariul mi s-a virat in cont , dar pana la soluționarea suspendării provizorie pai sunt 5 zile. Daca mi se aproba , mai pot recupera banii? Ma gandesc ca pana atunci ajung banii in contul creditorului . Aceasta prima poprire acoperă toata datoria si nu as mai avea ce sa suspend…..Ce pot face pentru a rezolva această problemă? Apreciez orice ajutor sau sfat. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:01, 13 Decembrie 2024
Trebuia sa cereți și întoarcerea executării silite.Daca nu ați cerut va trebui sa o faceti separat printr un alt proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie Pruna Loredana Pruna Loredana Am si eu o speta care imi cam da batai de cap si apelez la ajutorul vostru. IN data de 26.08.2008 s-a emis o adresa de poprire la o banca pentru o creanta de X ... (vezi toată discuția)
Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)