avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casare timbre!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casare timbre!

buna ziua,
imi poate spune cineva care sunt procedurile si legislatia pentru casarea unor timbre (fiscale si judiciare) din gestiune. acestea nu mai pot fi utilizate.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 10:46, 11 Februarie 2010
Scuze pt. intarziere. Am citit de-abia acum mesajul.

Eu cred ca timbrele nu reprezinta bunuri materiale. Ceea ce importa la timbre este valoarea atribuita lor si nu valoarea intrinseca. Practic timbrele sunt niste bucati de hartie tiparita. Pentru declasarea / distrugerea lor nu este nevoie de completarea documentului mentionat de dv. Aceasta a fost motivatia opiniei mele.

Citind cu atentie cele afirmate de dv. trebuie sa recunosc ca aveti dreptate. Paza buna trece primejdia rea - este o zicala. Daca se poate face ceva pt.protectia ulterioara, de ce nu ? Eu sunt pentru formalitati cat mai putine, dar imi insusesc sugestia dv. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de rebut/pv casare teiu teiu situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Recuperare piese schimb croberta croberta O institutie publica repara externalizat un mijloc fix. Piesele care sunt schimbate pot fi reintroduse in gestiunea unitatii ? Care este documentul folosit ... (vezi toată discuția)
Cum se caseaza obiecte de inventar cmi Amitrica Amitrica Buna ziua, Ma intereseaza cum procedez ca sa casez obiecte de inventar din cadrul unui cabinet de medicina de familie (imprimanta, monitor etc) (vezi toată discuția)