avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot sa recuperez bani de la casmb pentru plata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot sa recuperez bani de la casmb pentru plata concediilor ...

cum pot sa recuperez bani de la casmb pentru plata concediilor medicale si a concediilor prenatale si postnatale . Precizez ca am depus cere de recuperare banilor dar de la casmb nu am primit nici un raspuns .
Cel mai recent răspuns: Cioaca Theodora , utilizator 13:43, 19 Ianuarie 2025
Buna ziua

Vedeti mai jos procedura: [ link extern ]

Din cate inteleg e vorba de Bucuresti. Aici durata de asteptare e de aproape 1 an...
Buna seara
Da sunt din Bucuresrti , am avut 2 angajate care au fost insrcinate una in anul 2022 si una in anul 2024 am depus online am fost si la ei d am depus o cerere si nu am primit nici raspuns dar am primit de la registratura raspuns,, de unde vreti doamna sa va dea casmb bani daca dam la toti inchidem institutia '' .Pana acum nu am primit nici un ban.
Imi puteti da un sfat la cine sa apelez sau ce trebuie sa fac mai departe ?
Doar in instanta mai puteti merge , chiar daca ati sesiza forurile superioare Casei de Sanatate.
Buna ziua ,
Oferiti consultanta juridica ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani casmb DelyM DelyM Am beneficiat de concediu pre si postnatal in anul 2012. Am fost la casa de sanatatate sa vad de ce firma nu si-a recuperat nici pana cum banii. La CASMB mi ... (vezi toată discuția)
Transmiterea listelor cu concediile medicale si recuperarea sumelor de la fnuass dianarusu dianarusu Buna seara, Am cateva intrebari legate de concediile medicale, transmiterea acestora si recuperarea sumelor FNUASS. Am observat ca sunt firme sau ... (vezi toată discuția)
Concediu de sarcina si lauzie Plopeanu Gianina Plopeanu Gianina Am o angajata care a intrat in prenatal de la 1 iulie 2010.E primul caz de acest fel.Ma intereseaza ce ar trebui sa fac eu ca angajator.Conform ord.36/2010 si ... (vezi toată discuția)