avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, vin și eu cu o întrebare legata de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, vin și eu cu o întrebare legata de salariu de baza ...

Buna seara vin și eu cu o întrebare legata de salariu de baza din sistemul bugetar ,este același lucru cu salariu brut din privat ? Concret la 4950 lei salariu de baza (magaziner ) cat ar fi net pe luna poate chiar cineva care lucrează pe functie multumesc pentru răspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2025
florin8519, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:28, 13 Ianuarie 2025
Salariu de baza din sistemul bugetar este același lucru cu salariu brut din privat, ca definitie , nu si ca valoare.

calculator salariu
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime jenicaprod jenicaprod Sporul de vechime se calculeaza la salariul minim pe economie ? 975 lei x 24 % = salariul de baza sau in cei 975 de lei se include si sporul de vechime? Atunci ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial cris2279 cris2279 Trebuie sa modific un contract cu norma intreaga intr-un contract cu norma partiala 4 ore/zi, 20 ore/sapt, dar repartizat ingegal: L=6 ore, Ma=8 ore si Mi=6 ... (vezi toată discuția)
Salariu net 2018 clahomastreet clahomastreet Buna ziua Lucrez ca medic de laborator la o clinica privata si am samariul net 5500 roni, salariu brut 9400 mi s-a cerut si am semnat un alt contract cu un ... (vezi toată discuția)