Ce implicatii sunt pt o firma platitoare de tva din Romania care doreste sa faca transport rutier de persoane intern, intracomunitar si international? Ce declaratii tb depuse? Ce documente contabile tb intocmite?
Va multumesc si va sunt recunoscator pentru ajutorul acordat mai devreme, insa cred ca am dreptul sa nu fiu de acord cu toate raspunsurile/mesajele pe care le scrieti. Cunosc persoane (inclusiv eu, atunci cand m-am priceput) care scriu raspunsuri de pagini intregi si o fac zilnic, chiar daca nesesita foarte multe explicatii.
Am raspuns tocmai in ideea de a lasa pe fiecare sa puna intrebarile pe care le considera, fara sa se teama ca ii sare tot forumul in cap daca pune o intrebare mai complicata sau care necesita mai multe explicatii.
Fiecare e liber sa raspunda daca stie si daca ii face placere, iar daca nu, pur si simplu sa treaca peste.
Nu e corect fata de cei care sunt la inceput sau care sunt mai necunoscatori, sa ii mustram atunci cand pun o intrebare care necesita mai multe explicatii.
Nu sunt in conflict cu nimeni, insa chiar nu suport raspunsurile de genu "intreaba un contabil", din simplul motiv ca nici pe strada daca te intreaba cineva cum se ajunge din ghencea in pantelimon nu ii spui sa ia un taxi pt ca raspunsul necesita mai multe explicatii, iar daca cineva te intreaba cat e ceasul ii raspunzi pt. ca e un raspuns scurt.
Deci haideti sa nu transformam subiectul intr-o cearta personala, ci sa facem loc persoanelor care pot oferi un raspuns.