avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de mostenire

Buna ziua,as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate vizavi de urmatoarea situatie:am un copil din afara casatoriei ,iar tatal sau a decedat acum 3luni.Tatal copilului stiind ca va deceda a mers la notariat si a facut acte de vanzare fratelui sau (unchiul copiluli meu)pe toate bunurile pe care le detitinea.Nu stiu exact care a fost motivul acestei hotarari ,insa pe mine ma pune tare mult pe ganduri.Fratele ,a spus ca copilul meu va primi ceea ce tatal sau a spus ,dar sa am rabdare . Ce pot eu sa fac intr-o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: pallacra , utilizator 13:23, 10 Februarie 2010
multumesc ,doamna IOANA, incepand de maine voi incepe toate demersurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire gheorghemonica80 gheorghemonica80 buna, parintii mei vor sa ne lase apartamentul lor cand ei nu vor mai fi, jumate-jumate, mie si fratelui meu. problema este urmatoarea: fratele meu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Vinzare sau donatie !? sleo sleo buna ziua tuturor ! ca mai tot romanul mai devreme sau mai tarziu te lovesti de acte,notar ,etc. se poate sa primesc si eu un sfat sau chiar o ... (vezi toată discuția)
Mostenire, nedeclarare succesibili Popescu Nadia Popescu Nadia Buna seara Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac .In urma cu 2 ani mama mea a decedat ea a fost casatorita de 2 ori din prima casatorie m-a avut pe mine si ... (vezi toată discuția)