Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii la primarie , in certificatul de atestare fiscala , un numar de carte funciara cu numar topografic ?
Am cerut si, nu exista .
Si mai am o intrebare .... Martori in dosarul de uzucapiune , poate sa fie o matusa care sta in alt capat de sat , adica la vre-o 110 diferenta ,ca numar de casa ?
raluk0207
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Vedeți ce documente au fost depuse la Cartea funciara, pentru a fi notata cu numele "Bun".
Contactați rudele ei și încercați sa procurați acte de stare civilă sau alte acte doveditoare ale numelui și ca e vorba de aceeași persoana.
Dacă nici asta nu găsiți, nu se poate.
Si vis-a-vis de faptul ca la dosarul de uzucapiune am doar un martor ca vecin iar celalalt e o matusa care nu se invecineaza cu casa uzucapata , e valabil , sau trebuie sa caut alt vecin ca martor ? Matusa sta in alt capat de sat si e doferenta de 11o numere de casa , intre noi .
raluk0207
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Teoretic, martorii nu ar trebui sa fie rude sau afini pana la gradul 3, însă părțile pot conveni expres sau tacit ca și aceste persoane sa fie ascultate ca martori.
Cu alte cuvinte, dacă dvs și partea adversa sunteți de acord, da, se poate.
Multumesc de raspunsul foarte explicit .
Nu avem parti adverse .
Avocatul meu zice ca trebuie sa fie cineva de pe ulita mea , nu din celalalt capat de sat.
Mi-e frica sa nu ne respinga dosarul , doamna judecator .