avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii ...

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii la primarie , in certificatul de atestare fiscala , un numar de carte funciara cu numar topografic ?
Am cerut si, nu exista .
Si mai am o intrebare .... Martori in dosarul de uzucapiune , poate sa fie o matusa care sta in alt capat de sat , adica la vre-o 110 diferenta ,ca numar de casa ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeți ce documente au fost depuse la Cartea funciara, pentru a fi notata cu numele "Bun".
Contactați rudele ei și încercați sa procurați acte de stare civilă sau alte acte doveditoare ale numelui și ca e vorba de aceeași persoana.
Dacă nici asta nu găsiți, nu se poate.
Si vis-a-vis de faptul ca la dosarul de uzucapiune am doar un martor ca vecin iar celalalt e o matusa care nu se invecineaza cu casa uzucapata , e valabil , sau trebuie sa caut alt vecin ca martor ? Matusa sta in alt capat de sat si e doferenta de 11o numere de casa , intre noi .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic, martorii nu ar trebui sa fie rude sau afini pana la gradul 3, însă părțile pot conveni expres sau tacit ca și aceste persoane sa fie ascultate ca martori.
Cu alte cuvinte, dacă dvs și partea adversa sunteți de acord, da, se poate.
Multumesc de raspunsul foarte explicit .
Nu avem parti adverse .
Avocatul meu zice ca trebuie sa fie cineva de pe ulita mea , nu din celalalt capat de sat.
Mi-e frica sa nu ne respinga dosarul , doamna judecator .

Alte discuții în legătură

Uzucapiune sau proprietar? va rog ajutor ! nfloryn nfloryn In anul 1923 bunicul meu a fost improprietarit cu 674 m.p. teren intravilan, ,care in anul 1965 a fost inregistrat in Cartea funciara si pe care in anul 1968 ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)