avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii ...

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii la primarie , in certificatul de atestare fiscala , un numar de carte funciara cu numar topografic ?
Numele copilului din afara casatoriei
Art. 450
..................
Art 450 e din 2009.
Acum 90 de ani , cum se stabilea numele de familie al unui copil , daca parintii nu erau casatoriti ?
Ma iertati ca tot insist , dar nu stiu cum sa gasesc actul de deces ce ma intereseaza pentru uzucapiune . Si am gandeam ca puteti sa-mi dat o idee . .
Numele de familie al decedatului din CF , nu corespunde cu numele de familie al mamei . El e Bun si mama e Horva .
Posibil ca acum 90 de ani , copilul sa fi luat numele tata-lui , parintii sa nu fi fost casatoriti ?...sau sunt pe o pista gresita ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă tatăl îl recunoștea, purta numele tatălui.
Dacă nu, avea linie, la rubrica "tată" si purta numele mamei.
multumesc
Poate judecatorul sa ceara unui expert , sa verifice actele de la un dosar de uzucapiune , daca considera ca in dosar sunt folosite unele acte ce duc in eroare judecarea acelei cauze ?

Alte discuții în legătură

Uzucapiune sau proprietar? va rog ajutor ! nfloryn nfloryn In anul 1923 bunicul meu a fost improprietarit cu 674 m.p. teren intravilan, ,care in anul 1965 a fost inregistrat in Cartea funciara si pe care in anul 1968 ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)