avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, vin cu o intrebare, daca am avut acces la o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, vin cu o intrebare, daca am avut acces la o pagina ...

Buna ziua, vin cu o intrebare, daca am avut acces la o pagina de facebook nefiind creata de mine..iar acea pagina avea ca scop postarea de mesaje anonime ( pe tellonym) mai exact, si posta acele mesaje pe pagina.. La ce pedapsa s-ar putea ajunge daca persoanele respective..15-20 depun plangere impotriva mea? Eu pot dovedii ca mesajele erau de pe tellobym, nu eu le cream , ci doar postam, iar pagina ne fiiind facuta de mine.. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 16:47, 22 Ianuarie 2025
Buna ziua

Depinde ce mesaje ati postat.

In functie de cum va fi incadrata fapta si cine sunt acele persoane, de la despagubiri, amenda si/sau inchisoare (pana la 7 ani daca fapta nu e mai grava).

Una peste alta, daca sunteti chemat sa dati declaratii, angajati-va un avocat, ca procurorii nu sunt nici prietenii dvs si nici persoane naive, desi unii mai lasa intentionat impresia asta la prima intalnire...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Petitie custodie comuna virgo19 virgo19 Buna seara! As dori sa intreb moderatorii forumului daca imi permit sa postez o petitie pentru eliminarea custodiei comune obligatorii? Practic, legea sa ... (vezi toată discuția)
Furt de fotografii de pe facebook si distribuire publica  Loredana Puscasu Loredana Puscasu V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema si anume cum se poate sanctiona fapta unei persoane care a luat de pe pagina altei persoane niste fotografii in care ... (vezi toată discuția)