cashparai 
	    	Utilizator

cashparai 
	    	Utilizator	    

Depinde cine incearca sa va retraga suma de pe card, notificare... Stiam ca Nova nu are un an vechime, cand ati luat de la ei imprumutul? Firma exista insa.
Puteti contesta clauzele contractului de credit, vorbiti cu un avocat, verificati contractul.
~ final discuție ~
 BogdanPaul97	                   

Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor.
Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
	                    BogdanPaul97	                   

Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor.
Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)

vladp33	                   

buna ziua,
 am inca din 2007 un card de cumparaturi emis de [editat] IFN SA. In contract este mentionat \\\\"[b]Rata dobanzii lunare de reesalonare [/b]1.10% ... (vezi toată discuția)
	                    vladp33	                   

buna ziua,
 am inca din 2007 un card de cumparaturi emis de [editat] IFN SA. In contract este mentionat \\\\"[b]Rata dobanzii lunare de reesalonare [/b]1.10% ... (vezi toată discuția)

IoanaMaciuc	                   

Buna seara
In dimineata zilei de 27.07.2016 mama a dorit sa retraga suma de 3500 RON de la ATM. I-a aparut mesajul ca soldul este insuficient, desi avea pe ... (vezi toată discuția)
	                    IoanaMaciuc	                   

Buna seara
In dimineata zilei de 27.07.2016 mama a dorit sa retraga suma de 3500 RON de la ATM. I-a aparut mesajul ca soldul este insuficient, desi avea pe ... (vezi toată discuția)