avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rolul observatorului din parte sindicatului în cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rolul observatorului din parte sindicatului în cadrul unui concurs ...

Rolul observatorului din parte sindicatului în cadrul unui concurs de ocupare a unei funcții de execuție (obligații precum și dacă își pune semnătura pevreun act, fiind doar observator).
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 8 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu semneaza niciun act aferent concursului ...poate intocmi un raport cu privire la modul cum s-a organizat, desfasurat acel concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lider de sindicat ambrapamfil ambrapamfil Buna ziua! Vreau sa stiu daca exista vreun temei legal conform caruia liderul de sindicat dintr-o scoala are obligativitatea de a participa la concursul de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului/personal contractual bugetari sebastian. sebastian. As dori sa stiu care sunt conditiile in care se poate modifica fisa postului in sistemul bugetar contractual si care sunt persoanele care vor fi informate de ... (vezi toată discuția)
Secretar de localitate MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Buna ziua. Revin in atentia dumneavoastra cu o problema pe care am mai discutat-o si anterior. In decembrie 2008 , se cere avizul ANFP pentru functia de ... (vezi toată discuția)