avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua , am o întrebare Am o grădină în fața ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua , am o întrebare Am o grădină în fața blocului ...

Bună ziua , am o întrebare Am o grădină în fața blocului și nu știu care (lucrător) la primărie vrea să scoată gardul să pună gazon și atât asta nu e supărare dar aș vrea să mi pun gard la grădină și să plătesc pentru ea ca eu am grijă de ea și fac curat , e posibil să păstrez grădina și să plătesc un fel de taxă anuală, și cat ?! Nu aș vrea ca în grădină după ce scot ăștia gardul să vină javrele vagaboande și boschetarii să și facă nevoile vreau să fie curat și să pun flori , …
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 19:22, 13 Februarie 2025
Buna ziua

Daca acea gradina este spatiu public (nu apartine blocului) nu aveti legal nici un drept asupra ei. De asemenea nu puteti monta gard fara autorizatie.

Daca eliminarea gardului v-ar provoca neplaceri, adunati-va mai multi vecini si faceti o petitie catre primar sa ia in calcul montarea unui gard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de joaca in spatiu comun al blocului DLucian DLucian Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea situatie: Locuiesc la parterul unui bloc si am 60mp de gradina. Langa aceasta, gradinata de ... (vezi toată discuția)
Curatenie gradina din jurul blocului mary_catalina mary_catalina Hristos a inviat! As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problemuta. Am doi vecini care nu inteleg ca nu trebuie sa arunce resturi menajere in gradina ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)