avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am depus o cedere de restituire a permisului de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am depus o cedere de restituire a permisului de conducere, dupa ...

Am depus o cedere de restituire a permisului de conducere, dupa ce am sustinut examenul de scurtare a fermenului de retinere. In cat timp trebuie sa mi se raspunda?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:16, 4 Martie 2025
Intrebati politistul care v-a luat cererea. In principiu trebuie aprobata de seful serviciului rutier de unde ati depus-o. Oricum, restituirea permisului se face dupa expirarea termenului de suspendare redus cu o treime.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cerere micsorare pedeapsa permis retinut ghizda2006 ghizda2006 Buna ziua, Va spun pe scurt intamplarea mea cu IPJ Dolj. Pe data de 16 martie a.c. mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 60 de zile. In data de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat cetatean strain tanase_mara tanase_mara Buna ziua, Sunt cetatean strain si mi-a fost suspendat permisul pe 90 zile, politistul mi-a spus ca il pot recupera in 30 de zile daca vin cu dovada platii ... (vezi toată discuția)
Examen pentru permis retinut pentru straini Gio89 Gio89 Buna ziua. As vrea sa stiu daca cererea pentru a beneficia de o scurtare din perioada retinerii permisului este valabila si pentru strainii. In cas afirmativ ... (vezi toată discuția)