avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare proces fara a fi motivarea redactata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare proces fara a fi motivarea redactata

Buna ziua! Se poate suspenda un proces civil, ( cu drept de apel,) in situatia in care nu a fost redactata motivarea? In timpul sedintei s-a cerut sa aduc precizari, fapt ce l-am facut, dar in termen de 50 zile de la incheierea sedintei, m-am trezit ca nu pot citi motivarea, dar pe portalul instantei, am vazut ca s-a suspendat procesul, ca nu am indeplinit cele cerute de judecator. Nu stiu exact motivul pentru care s-a suspendat( cu drept de apel). Rog cum trebuie procedat in astfel de situatii? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
NICULIN, utilizator
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 12:44, 5 Martie 2025
Asta nu clarifica animic despre obligatia pe care a avut-o sotul. Nu puteti sa mergeti macar la o consultatie? Daca nu aveti venituri, cereti un avocat din oficiu... sau ajutor public judiciar in alt mod...
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Din ce spune sotul, a facut precizarile cerute. de aceea vrea sa vada ce este in motivare. Termenul pentru care a fost amanata judecata este 30 aprilie 2025, Este posibil sa nu fi inteles ce a cerut judecatorul si de aceea vrea sa vada motivarea. V-a merge la un avocat , altfel nu se va descurca singur. Va multumim!!!
Daca a fost suspendat, nu mai este termen fixat. Nu este clar deloc ce este acolo, trebuie sa aiba o copie a dosrului si sa discute cu un avocat care sa vada si sa ii explice.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum am inteles. Trebuie urgent sa mearga la avocat! Multumim frumos!
Regret, nu vad cum sa va pot ajuta aici, sunt niste limite, nu cunoastem atatea detalii ca sa putem indruma in cazuri complexe.

Alte discuții în legătură

Dosar suspendat conform art. 411 ncpc Adycristina Adycristina Daca la un dosar civil la rubrica Solutia pe scurt scrie Suspendat 411 ncpc ce inseamna si ce trebuie facut si daca se judeca (vezi toată discuția)
Motivare hotărâre BasarabOlga BasarabOlga Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu lămurirea următoarei probleme. Am avut un proces care s-a încheiat în urmă cu câteva luni, dar motivarea ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila-recurs ? licamirela licamirela Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: Am avut un proces in apel, cu obiect - anulare act, eu fiind ca parte reclamant - apelant, s-a terminat procesul ... (vezi toată discuția)