Buna ziua! Se poate suspenda un proces civil, ( cu drept de apel,) in situatia in care nu a fost redactata motivarea? In timpul sedintei s-a cerut sa aduc precizari, fapt ce l-am facut, dar in termen de 50 zile de la incheierea sedintei, m-am trezit ca nu pot citi motivarea, dar pe portalul instantei, am vazut ca s-a suspendat procesul, ca nu am indeplinit cele cerute de judecator. Nu stiu exact motivul pentru care s-a suspendat( cu drept de apel). Rog cum trebuie procedat in astfel de situatii? Va multumesc!
Asta nu clarifica animic despre obligatia pe care a avut-o sotul. Nu puteti sa mergeti macar la o consultatie? Daca nu aveti venituri, cereti un avocat din oficiu... sau ajutor public judiciar in alt mod...
Din ce spune sotul, a facut precizarile cerute. de aceea vrea sa vada ce este in motivare. Termenul pentru care a fost amanata judecata este 30 aprilie 2025, Este posibil sa nu fi inteles ce a cerut judecatorul si de aceea vrea sa vada motivarea. V-a merge la un avocat , altfel nu se va descurca singur. Va multumim!!!
Daca a fost suspendat, nu mai este termen fixat. Nu este clar deloc ce este acolo, trebuie sa aiba o copie a dosrului si sa discute cu un avocat care sa vada si sa ii explice.