avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot ,oficial, să renunț legal și fără să-mi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot ,oficial, să renunț legal și fără să-mi iau viața ...

Cum pot ,oficial,să renunț legal și fără să-mi iau viața, la dreptul de vot ,pentru că oricum nu contează?.
De curiozitate... cine a fost acea persoană aleasă in 1936? Eu știu că pe atunci era monarhie și se făceau doar alegeri parlamentare. Iar alegerile parlamentare au fost în 1937

adriamia a scris:

Din pacate, Ceausescu a fost votat pe bune de unii.. Urmasii lor l-au votat tot pe bune pe urmasul lui de azi (ce bine ca am scapat). Democratia nu inseamna ca oricine are dreptul sa candideze, ci numai cine o respecta. Ma gandesc mereu ce buna ar fi fost lumea daca in 1936 n-ar fi fost ales unul care e imitat si azi. Din cauza asta sunteti dezamagit, ca nu e liber la candidaturi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Schimbarea presedintelui de asociatie tiberiu8mai tiberiu8mai La schimbarea unui presedinte de asociatie,cel nou propus voteaza pentru el ,sau asteapta rezultatul votului celorlalti proprietari pentru investirea acestuia ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)