avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am un proces verbal de sechestru auto, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am un proces verbal de sechestru auto, am fost oprit ...

Bună ziua, am un prices verbal de sechestru auto, am fost oprit în trafic și polițistul mi-a ridicat talonul. A fost întocmit un proces verbal de reținere talon. Întrebare:mai pot circula cu mașina?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:01, 19 Martie 2025
Nu e sechestru, ci retinere. Aveti dovada de circulatie, ca sa mai puteti circula ? Daca nu, veti fi amendat, daca veti fi prins circulind, trebuie sa rezolvati problema pentru care vi s-a retinut certificatul de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon auto adrianmorus adrianmorus Talonul mi-a fost ridicat pentru itp expirat.Ulterior am fost la RAR am facut itp, am platit amenda si am fost la politie sa imi recuperez talonul dar fiind ... (vezi toată discuția)
Retinere talon auto pt lipsa cvc auto mariana pop mariana pop buna seara mi-a fost retinut talonul pt o masina pe care am cumparat-o cu o ora in urma pt ca nu aveam cvc , acesta urmand sa se intocmeasca a doua ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)