avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ajutati-ma va rog cu un raspuns in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ajutati-ma va rog cu un raspuns in următoarea speță. ...

Buna ziua, ajutati-ma va rog cu un raspuns in următoarea speță. Am un angajat cu norma parțială, dar stiu ca lucrează si la un alt angajator. Eu am venit de curând in firma si nu am gasit nimic la dosarul personal, nici o declarație din care sa reiasă unde are functia de baza: in cadrul firmei mele sau a celeilalte. Cum trebuie sa procedez?o pun acum sa faca o declarație în care sa specifice unde are funcția de baza?Intreb acest lucru pentru ca ea beneficiaza de bonuri in cadrul firmei in care lucrez.Daca eu nu stiu unde are funcția de baza pot sa ii acord in continuare beneficiile (bonuri de masa, vouchere vacanta)?Nu e datoria angajatului sa aduca si sa faca această declaratie?Trebuie sa o intreb eu daca doreste sa aiba functia de baza la noi?va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
nicolorena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 26 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, ii solicitati sa dea acea declaratie ...
De curiozitate, care sunt consecințele pt angajator si angajat, în cazul unui control?

Cornel Vasile a scris:

Da, ii solicitati sa dea acea declaratie ...

Cred ca , cei de la ANAF va pot raspunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa ceciliacaruntu ceciliacaruntu Buna ziua , am o intrebare in ceea ce priveste tichetele de masa . Problema este asa : - angajat cu certificat de handicap , CIM la noi cu 4 ore . - acelasi ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelămurire. unui angajat cu norma parțială ... nicolorena nicolorena Buna ziua, am o nelămurire. Unui angajat cu norma parțială de 4 ore ii pot acorda voucherele de vacanta, prime si alte bonusuri la aceeasi valoare ca a ... (vezi toată discuția)