avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT .Buna ziua. am divortat de sot la notar. Am un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT .Buna ziua. am divortat de sot la notar. Am un minor care va rămâne ...

Buna ziua am divortat de sot la notar. Am un minor care va rămâne cu mine in locuința cu chirie. Acum sotul nu mai vrea sa plece de la domiciliu, desi înainte am facut intelegerea intre noi ca va pleca. Cum si ce pot face ca el sa plece de la domiciliul ( unde am locuit cu chirie,împreună cand wram casatoriti) MENTIONEZ contractul de închiriere este pe numele meu. Fostul sot un om răzbunător , la betie e agresiv ,face scandaluri neîntemeiate etc.Va rog un ajutor de la dumneavoastră. Vreau sa termine frica, stresul pentru mine si copii.(mai am un băiat ,e major).
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:58, 27 Martie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordin de protecție și evacuare temporara din locuință ca masura dispusa în urma admiterii ordinului sau acțiune de evacuare pe procedura speciala în care are calitate chiar chiriașul nu numai proprietarul .Discutați cu un av sunt deja probleme mai complexe..
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc, dar unde sa aplelez pt acest ordin? Stiu o varianta, doar la judecatorie.Mai am alta opțiune? La politie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mai aveti varianta ca proprietarul sa ceara evacuarea lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament expirat, chiriasul nu vrea sa plece Gheorghe_Ionita Gheorghe_Ionita Contract apartament expira la sfarsitul lunii Iulie , chiriasul locuieste in alt judet, dar are mobila in apartament. Nu mai plateste de 1 luna si refuza orice ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriaș trailer1234 trailer1234 Buna seara! Daca ati putea sa imi raspundeti, ar putea fi vreodata un chirias evacuat din apartament atat timp cat nu i-a fost reziliat contractul de ... (vezi toată discuția)
Termen de judecată mony47bz mony47bz Vă rog frumos, lămuriți-mă într-o problemă: -avocatul meu a depus la judecătorie cerere de evacuare a chiriașului meu pentru neplata chiriei în data ... (vezi toată discuția)