avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Constatare fals. Pe o decizie de pensionare a fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Constatare fals. Pe o decizie de pensionare a fost omisă înscrierea ...

Constatare fals. Pe o decizie de pensionare a fost omisă înscrierea stagiului cotizat . Am documentul doveditor al acestui stagiu , oficial. Mai am acea decizie data anterior cu stagiul înscris. Care este procedura de urmat pentru recunoașterea falsului de o instanță neapărat civilă și obligarea corectării deciziei? Precizez că este dată în urmă cu 2 ani. Falsul este fals nu? Se prescrie falsul în documente? Mulțumesc anticipat de informatie.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:49, 27 Martie 2025
Acea omisiune v-a influientat calculul pensiei ?
Am si eu o decizie a sotiei cu toate datele din anexa ei pe ZERO. dar nu a influientat cu nimic cuantumul p;ensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta incetare cim luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Angajata mea conform anexei legii pensiilor va trebui sa iasa la pensie pentru limita de varsta la ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar pensionare segovia_48 segovia_48 O ruda a primit Decizia prin care se respinge cererea de inscriere la pensie pentru LIMITA DE VIRSTA. Redau extrase din aceasta Decizie > Solicitant : Mihai ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata luci_h62 luci_h62 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva indrumari :) Sunt nascuta in 2.03.2014, am 34 ani ani de cotizatie in august. - am lucrat 8 ani intr-un laborator ... (vezi toată discuția)