avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara vin și eu cu o problemă am fost oprit de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara vin și eu cu o problemă am fost oprit de poliția ...

Bună seara vin și eu cu o problemă am fost oprit de poliția germană Și am avut 0,26 în aierul expirat mi-a fost reținut permisul o lună. De zile și 500€ amenda. După câteva luni. Am fost oprit încă o dată. Cu 0,27 în aierul expirat. Nu mi-a luat sânge nimic mi-a dat 1000 € amenda și 3 luni fără. Permis. Am executat cele 3 luni după care mie a venit să fac acel test. Mpu Permisul meu a fost de România. A expirat și l-am schimbat nemțesc La poliție mira spus ca am. Interzis. Să conduc. Pe teritoriul Germaniei menționez ca eu vreau să plec de tot. Din Germania. Ași putea. Face ceva. În România să recuperez permisul sau mai pot. Conduce în România. Mulțumesc aștept îndrumările. Dumneavoastră
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:58, 1 Aprilie 2025
Nu aveti sanse la permis decit daca treceti acel test . In Romania nu primiti alt permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pe teritoriul germaniei. ContSters459683 ContSters459683 Buna ziua. In vara anului 2014, am fost oprit de politie pe teritoriul Germaniei, fara a depasi viteza, sau a cauza accident, mi s-a facut testul pentru ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)