avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă nu am decât 15 ani de cotizare iar minimul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă nu am decât 15 ani de cotizare iar minimul pentru mine ...

Dacă nu am decât 15 ani de cotizare iar minimul pentru mine este de 17 ani conform cu vârsta, pot avea pensie de boala sau vreun tip de pensie la 45 de ani ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:27, 2 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Se poate obtine pensie de invaliditate si cu un stagiu contributiv de doar cateva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensia pe caz de boala bia1369 bia1369 -pensia de boala (de invaliditate-gradul 3)se considera in continuare ca stagiu de cotizare -dupa ce voi implini varsta standard de pensionare(in prezent am ... (vezi toată discuția)
Pensie civila refuzata - zero puncte Cristianc1 Cristianc1 Buna ziua. Tatal meu este pensionar militar. A lucrat si in civilie inainte si dupa perioada militara, 14 ani si 6 luni in total in civilie. Implinind recent ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare AdrianaStefaniaDragomir AdrianaStefaniaDragomir Buna ziua, Sunt nascuta pe 09. 07.1957, actualmente pensionata gradul II cu pensie revizuibila incepand cu 05. 03. 2010. Pe decizia de pensionare de boala, ... (vezi toată discuția)