avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REGES ONLINE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REGES ONLINE

Buna dimineata,
Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum denumirea angajatorului. Se trec datele administratorului la nume si prenume, cumva?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 6 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca faceti pe numele administratorului, nu trebuie sa incarcati acte.
Buna ziua,
Si in cazul meu, ca responsabil cu operarea in Revisal, am primit pe numele meu o semnatura electronica in vederea folosirii ei la noul Reges Online, dar de unde sa incep? Trebuie mai intai sa fac un cont pe numele meu si apoi sa activez un cont de angajator?
Multumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, trebuie mai intai sa faceti un cont pe numele dvs si apoi sa activati un cont de angajator.
Buna ziua,

Mai am o intrebare, dupa crearea contului de angajator Reges Online, toate operatiunile si modificarile se fac doar acolo, nu mai putem merge in paralel cu REGES- ul actual, asa e?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact, vechea versiune nu mai va fi functionabila pentru cei care s-au inrolat in REGES ONLINE.

Alte discuții în legătură

Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Accesare dosar fiscal anaf lungus lungus am certificat fiscal de la[ EDITAT ] pot depune cu el declaratiile fara probleme, dar nu pot accesa dosarul fiscal de la anaf. a mai patit cineva asa? sau mai ... (vezi toată discuția)