avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Am o persoana angajata ca muncitor necalificat, in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Am o persoana angajata ca muncitor necalificat, in timpul ...

Am o persoana angajata ca si muncitor necalificat, in timpul de cand este angajat la noi (institutie publica) a absolvit seralul fara examen de bacalaureat, certificat de calificare nivel 4 tehnicean horticultor, acum doreste promovare intr-o functie de calificat. Intrebarea mea este daca se poate face promovare sau concurs?
Cel mai recent răspuns: Sisi03 , utilizator 15:31, 7 Aprilie 2025
Concurs.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea personalului contractual. 23ami 23ami Buna seara, am o mare dilema referitoare la muncitorii necalificati incadrati la societati bugetare. am incercat conform ultimului ordin de promovare a ... (vezi toată discuția)
Studii absolvite ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, O cunostinta a lucrat o perioada pe studii generale; in 2009 a depus la dosarul personal la institutia unde lucreaza diploma de bacalaureat numai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o întrebare am termina 13 clase la seral ... Marii19 Marii19 Buna ziua am și eu o întrebare Am termina 13 clase la Seral fără frecventa in 2002 am nevoie de diploma de terminarea 13 clase (nu am dat bacul )doamna ... (vezi toată discuția)