avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Am o persoana angajata ca muncitor necalificat, in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Am o persoana angajata ca muncitor necalificat, in timpul ...

Am o persoana angajata ca si muncitor necalificat, in timpul de cand este angajat la noi (institutie publica) a absolvit seralul fara examen de bacalaureat, certificat de calificare nivel 4 tehnicean horticultor, acum doreste promovare intr-o functie de calificat. Intrebarea mea este daca se poate face promovare sau concurs?
Cel mai recent răspuns: Sisi03 , utilizator 15:31, 7 Aprilie 2025
Concurs.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea personalului contractual. 23ami 23ami Buna seara, am o mare dilema referitoare la muncitorii necalificati incadrati la societati bugetare. am incercat conform ultimului ordin de promovare a ... (vezi toată discuția)
Studii absolvite ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, O cunostinta a lucrat o perioada pe studii generale; in 2009 a depus la dosarul personal la institutia unde lucreaza diploma de bacalaureat numai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va scriu în speranța ca ma puteți îndruma in ... Cristiana9070 Cristiana9070 Bună ziua, Va scriu în speranța ca ma puteți îndruma in următoarea problema. Lucrez din 1993 in sistemul bugetar/restaurant 1993 paznic 1995 ... (vezi toată discuția)