avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am un \"utilaj\" ca nu stiu unde sa il incadrez, are 4 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am un "utilaj" ca nu stiu unde sa il incadrez, are 4 roti, motor ...

Am un "utilaj" ca nu stiu unde sa il incadrez, are 4 roti, motor electric de 3,6 kw, viteza maxima 45km/h. Este inregistrat in Germania cu asigurare pe 1 an si vreau sa circul in Romania legal.Din Germania am fost atentionat ca am interzis pe autostrada, corect. In Romania din ce am citit am voie sa circul numai 90 zile de la intrarea in tara. Din Germania am fost sfatuit ca inainte de 90 zile, sa ies in Bulgaria de ex. pt 2 zile si sa ma intorc. Singurele acte doveditoare pt intrare in Romania, sa pastrez rovinieta de bulgaria si rovinieta de Romania. Ce credeti ca este mai bine,in autoritatile germane care m-au indrumat am mai mare incredere, dar nu vreau sa risc sa ma confrunt cu cele romine. Multumesc anticipat, Teodorov
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:00, 11 Aprilie 2025
Autoritatile din Germania v-au sfatuit cu ce scrie in codul rutier din Romania.
Articolul 82
(4) Autovehiculele, tractoarele agricole sau forestiere și remorcile înmatriculate în alte state, deținute de persoane care au sediul sau domiciliul în România, pot fi conduse pe drumurile publice pe o perioada de maximum 90 de zile de la introducerea acestora în țară, dacă sunt asigurate pentru cazurile de răspundere civilă ca urmare a pagubelor produse prin accidente de circulație.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de circulare in romania cu automobil inregistrat in strainatate? Stefan Plama Stefan Plama Buna ziua, Am in folosinta un automobil inregistrat in Germania, cu asigurare valabila si itp valabil facute ambele tot in Germania. Masina mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp trebuie inmatriculat masina in romania? am masina ... alexa_187 alexa_187 Dupa cat timp trebuie inmatriculat masina in Romania? Am masina din germania, dar vreau sa o folosesc doar cand sunt in Romania. Sunt obligat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari bulgaria papoyashu papoyashu Buna ziua! Am auzit niste zvonuri din care reiese ca nu mai poti circula cu masini inmatriculate in Bulgaria mai mult de 3 luni in urma unei legi date in 2015! ... (vezi toată discuția)