avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua vin și eu cu o întrebare, cum ar putea o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua vin și eu cu o întrebare, cum ar putea o persoană ...

Bună ziua vin și eu cu o întrebare,cum ar putea o persoană aflata în SUA care trebuie sa se pensioneze acum,sa procedeze pentru a ii întra pensia din SUA intr-un cont din România?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 21:18, 27 Aprilie 2025
Va pun la dispozitie urmatoarele date:
[ link extern ]
Trebuie sa cereti informatii la Social Security Administration. Poate gasiti ceva si pe portalul Ambasadei SUA din Romania . [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 27 Aprilie 2025
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatie pensie din canada Marian123456 Marian123456 As dori sa stiu daca pot cotiza la regimul de pensii din Romania daca locuiesc in Canada si am dubla cetatenie.De asemenea de unde pot obtine informatii ... (vezi toată discuția)
Cumularea anilor de vechime din romania si statele unite... dannymoga dannymoga Buna ziua ! Romania si Statele Unite au semnat un Acord privitor la cumulrea anilor de vechime lucrati de un cetatean Romano-American in vederea dosarului de ... (vezi toată discuția)
Daca divorțul s*a pronunțat în america,între doua persoane ... Elena Nicusor Elena Nicusor Daca divorțul s*a pronunțat în America,între doua persoane de naționalitate română,care s-au căsătorit în Romania,dar nimeni nu a înregistrat acest ... (vezi toată discuția)