avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura minor calatorie in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura minor calatorie in strainatate

Buna ziua.
Cum as putea obtine o procura pe perioada valabilitatii pasaportului minorului (6 ani jumatate) pentru a calatori in strainatate (UE si Republica Moldova), daca fostul sot refuza sa mi-o dea. Precizez ca eu sunt nascuta in Republica Moldova si fac drumuri destul de des acolo. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:35, 28 Aprilie 2025
Prin actiune in instanta de suplinire a consimtamantului tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! eu sunt în divorț cu soțul de care nu mai știu ... Marinalarisa Marinalarisa Bună seara! Eu sunt în divorț cu soțul de care nu mai știu nimic de 2 ani! As dori sa plec din tara cu minorul! Ce pot face? Nu îl.pot găsi pe tatăl sa ... (vezi toată discuția)
Cum poate trece vama un minor? vovasw vovasw eu am facut la copilul meu pasaport strain .Vreau sa ma duc an Rusia.Am s-al pot trece peste granite fara procura de la sot? (vezi toată discuția)
Parinti separati, acord calatorie asaveid asaveid Parintii sunt separati de 5 ani, dar nu au divortat, copilul sta cu mama, aceasta ar dori sa plece in Romania sa isi viziteze parintii, dar sotul nu isi da ... (vezi toată discuția)