avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vă salut, De curând am achiziționat un ATV nou, de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vă salut, De curând am achiziționat un ATV nou, de pe piața ...

Vă salut,
De curând am achiziționat un ATV nou, de pe piața românească, pentru care am primit factura fiscală și certificatul de garanție, fără a mi se înmâna și certificatul de conformitate, fără de care, nu pot face CIV ul la Registru Auto Român, și implicit nu pot înmatricula sau înscrie la Primărie atv ul achiziționat.
Poate fi comercializat un produs gen ATV, fără a avea certificatul de conformitate?
Ce căi legale am să pot beneficia de acest certificat de conformitate?
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:11, 4 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Există o gamă largă de Atv-uri care nu sunt destinate circulației pe drumurile publice. Acestea nu pot fi înmatriculate. Ele fie nu îndeplinesc normele de securitate, fie de poluare, fie alte norme. Prin urmare, sunt destinate circulației pe coclauri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu obligatorie casca? Adrian Copil Adrian Copil La un ATV (pe certificat scrie motociclu) cu capacitate cilindrica 300 cc, inmatriculat, pentru care este necesar permis categoria "B", este sau nu obligatorie ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto fără fiscal User96 User96 Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare atv pe firma: documente necesare anamaria_sitaru anamaria_sitaru Buna ziua, Tocmai am achizitionat un ATV de la o firma din Cluj Napoca, are numele provizorii si as dori sa il inmatriculez in Iasi pe firma. Am ca si acte ... (vezi toată discuția)