avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am moștenit un apartament, suntem 3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am moștenit un apartament, suntem 3 frați moștenitori. ...

Bună ziua, am moștenit un apartament, suntem 3 frați moștenitori. Vrem sa il vindem, între timp un frate s-a răzgândit și nu mai vrea sa vândă.
Cum putem rezolva situația, avem deja client, dar suntem doar 2 de acord cu vânzarea.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 12:46, 10 Mai 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă unul dintre moștenitori nu e de acord cu vânzarea, singura varianta este sa va adresați instanței de judecata.
Pana la judecarea cauzei, dacă și cumpărătorul dorește sa aștepte, puteți face o promisiune de vânzare-cumpărare cu acesta, sub rezerva modalitatii de soluționare a procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie intre frati mariaxxx mariaxxx Buna ziua. Vreau sa cumpar un imobil de la fratele meu (imobil pe care fratele l-a dobandit prin donatie de la parintii nostri, suntem 2 frati). Fratele este ... (vezi toată discuția)
Suntem 3 frati si parintii sunt decedati. eu si sora mea dorim ... mimi2202 mimi2202 Suntem 3 frati si parintii sunt decedati. Eu si sora mea dorim sa facem succesiunea pentru a vinde apartamentul parintilor si a ne imparti in mod egal banii ... (vezi toată discuția)
În urmă cu aproximativ 17 ani, am semnat o declarație notarială ... ghegen ghegen În urmă cu aproximativ 17 ani, am semnat o declarație notarială de renunțare la moștenirea mamei . Această renunțare a fost făcută în ... (vezi toată discuția)