avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca am o camera video care \"bate\" pe locul unde imi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca am o camera video care "bate" pe locul unde imi tin masina ...

Daca am o camera video care "bate" pe locul unde imi tin masina parcata (spatiu public de altfel) incalc vreo norma juridica?
Am vreun risc de reclamatie fondata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 14:34, 15 Mai 2025
Puteti pune camere de supraveghere care sa bata pe spatiul public dar sa nu puneti imaginile sau filmele in social media ( facebook , whatsapp, youtube etc).
Le puteti folosi la politie si la judecatorie. Iar cand vin sa ceara in caz ca e vreun eveniment la atii le puteti da acces.
In rest cat mai multe camere cu atat mai bine, Ca persoana fizica nu trebuie instalate cu nici o firma.
Puteti suna si intreba a [ link extern ] .

La momentul asta din tot ce am testat noi (si am testat tot ce e nou de la toti) Tp Link Tapo C325Wb. 310 lei acum la EMAG este cea mai buna si vede noaptea ca ziua cu lumina lunii .Cu un card Samsung de 512GB si retea wi-fi sau cablu .
Suprinzator o bate pe cea mai buna de la HIKVISION respectiv DS-2CD2T87G2-LSU/SL(2.8mm) care costa de 4-5 ori ai mult respectiv 1200lei.-1500lei si are 8MP.

Aveti mai jos avantajele si dezavantajele.
[ link extern ]

La momentul asta nu exista nici una peste 8 Mp si Sony avea in 2016 Somy VM772 care avea 20,6 Mp dar nu se se mai fabrica si ultimul pret cunoscut era 2500Euro.
Daca descoperiti ceva mai performant va rugam sa ne impartasiti si noua.
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
ricadinas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parchez autoturism proprietate in domeniu public (strada aferenta ... sandidu sandidu Parchez aututurism proprietate in domeniu public ( strada aferenta apartamentului ) . Intentionez sa montez o minicamera video in balconul meu pentru a vedea ... (vezi toată discuția)
Bună seara!locuiesc intr-o curte comuna în sinaia terenul fiind ... radu2063 radu2063 Bună seara!Locuiesc intr-o curte comuna în Sinaia terenul fiind în indiviziune. Doi vecini si-au instalat camere de supraveghere prin toată curtea.Nu ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere pe fiecare etaj al scarii bananeOMG bananeOMG Buna ziua! Care sunt conditiile in care o asociatie de proprietari poate monta pe fiecare etaj camere de supravechere? Filmarile aferente pot fi folosite ca ... (vezi toată discuția)