avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara!Locuiesc intr-o curte comuna în Sinaia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara!Locuiesc intr-o curte comuna în Sinaia terenul fiind ...

Bună seara!Locuiesc intr-o curte comuna în Sinaia terenul fiind în indiviziune.
Doi vecini si-au instalat camere de supraveghere prin toată curtea.Nu mi-au cerut acordul.
Am făcut o plângere la Politia nationala din Sinaia,și dupa verificarea facuta de organele de politie am primit răspuns ca nu este nimic ilegal chiar dacă aceste camere de supraveghere sunt îndreptate și spre usa mea de la una din intrari,spre poarta și ferestre.Este legal?Ce trebuie sa fac în aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:03, 23 Mai 2025
Nimic . E dreptul lor sa isi sinstaleze caere de supraveghere . Puteti face asta si dv.
Va recomandam camerele wireless Tp Link Tapo C325wb cu un card in interior Samsung de 512Gb.
Aveti mai multe linkuri mai jos despre legalitatea lor.

www.avocatnet.ro/articol_516...

www.avocatnet.ro/articol_517...

www.avocatnet.ro/articol_554...
Nu este legal, numai ca nu se ocupa politia de asa ceva. Orice persoana fizica poate sa-si monteze camera de supraveghere video, dar prima conditie necesara e ca acea camera sa "bata" strict pe proprietatea individuala.
Faceti o plingere la autoritatea care se ocupa de asa ceva :
[ link extern ]

radu2063 a scris:

Este legal?Ce trebuie sa fac în aceasta situație?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o camera video care "bate" pe locul unde imi tin masina ... SANTIER SANTIER Daca am o camera video care \"bate\" pe locul unde imi tin masina parcata (spatiu public de altfel) incalc vreo norma juridica? Am vreun risc de reclamatie ... (vezi toată discuția)
Videointerfon la bloc hex_xeh hex_xeh Buna ziua! Doresc sa instalez un interfon video de tip Google Nest Doorbell. Locuiesc la bloc si asta ar presupune ca va fi instalat in fata usii. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma intereseaza sa stiu un aspect pe care l-am tot ... Antonio999 Antonio999 Buna ziua, ma intereseaza sa stiu un aspect pe care l-am tot cautat pe forum insa nu am gasit nimic concret. Vecinul meu si-a montat camere de supraveghere. ... (vezi toată discuția)