avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate ...

Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate in cutia postala si semneaza in locul meu pe borderou
Este a doua oara cand face asa ceva desi prima data am fost la oficiul postal si am vorbit cu doamna diriginta dar vad ca tot degeaba
Cel mai recent răspuns: mattilat , utilizator 09:34, 21 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A vorbi, vorbire, asta facem. Sesizare scrisă, și veți primi răspuns.
Da, am sesizat și eu, având un proces civil; consultând dosarul electronic, am văzut că poștașul semnase o trimitere către mine, Nu m-a deranjat, dar eu am o relație foarte bună cu el.

Iulia blebe2022 a scris:

Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate in cutia postala si semneaza in locul meu pe borderou
Este a doua oara cand face asa ceva desi prima data am fost la oficiul postal si am vorbit cu doamna diriginta dar vad ca tot degeaba

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cazul meu de undeva din anii 2007. Scrisoare recomandată trimisă de IPJ pentru a preda permisul de conducere, dar eu eram plecat cu serviciul. Când m-am întors, și am primit scrisoarea lăsată în cutia poștală, deja expirase cele 30 de zile, așa că mi-a fost majorat perioada de suspendare. M-am dus la IPJ, le-am zis că nu puteam să ajung mai devreme și că am la mine semnătura mea, și chiar și a mamei mele, dacă este nevoie (prezentând Carnetul de elevi). Pur și simplu au verificat semnăturile olografe cu semnătura de preluare și era destul de clar, că nici eu, nici mama nu am preluat înștiințarea. Au sunat imediat la oficiul poștal respectiv, au cerut explicații pe loc, și poștașul a confirmat că el într-adevăr, a lăsat în cutia poștală înștiințarea, care trebuia înmânată. I-a fost tras atenția, că nu se poate proceda așa, sunt termene de respectat și am rămas cu permisul, pentru că între timp expirase și termenul în care nu aveam voie să conduc.
Ideea este, că dacă aveți neplăceri, încercați să demonstrați că de fapt nu ați fost informați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Scrisoare pentru alta persoana Paul-F Paul-F Am primit o instiintare pe numele meu de familie, de la posta, pentru o recomandata; la posta constat ca e adresata unei persoane care are adresa in cartea de ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)