avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am avut nevoie de chirie, am plătit în contul bancar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am avut nevoie de chirie, am plătit în contul bancar al surorii proprietarului ...

Bună ziua! Am avut nevoie de chirie, am plătit în contul bancar al surorii proprietarului suma de 3000 lei plata chirie (1500) + garanția (1500). A făcut un contract iar după câteva zile mi-a amânat termenul pe care îl stabilise în contract pentru ca nu i-au plecat chiriașii vechi. Pentru faptul ca nu s-a respectat acel termen și eu aveam nevoie de chirie în acel moment i-am cerut banii înapoi pentru a-mi căuta în altă parte. Două săptămâni au trecut și mă tot amâna cu banii, găsește scuze zilnic. Cum pot proceda sa imi recuperez banii? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:13, 26 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, notificare catre proprietar cu solicitare de reziliere si rstituire chiri, atentie, trbuie respectate cateva conditii legal, preferabil sa fie redactata de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias care nu a platit chiria si a disparut din tara Alexandra2020 Alexandra2020 Acum 6 luni am inchiriat cu contract pe 1 an o garsoniera unui cetatean italian. Timp de 3 luni domnul a platit chiria fara intarziere, timp in care a declarat ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic, doresc rezilierea contractului gloria_damian gloria_damian Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: - sunt proprietar si am incheiat un contract de inchiriere la 1 iulie 2013 pe o dorata de 2 ani (este ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)