avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua am un copil născut în Italia eu cetaten ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua am un copil născut în Italia eu cetaten român cu ...

Buna ziua am un copil născut în Italia eu cetaten român cu domiciliul în Romania unde trebuie sa mă adresez pentru certificat român și ce acte îmi trebuie el are vârsta de 17 ani !
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 09:27, 26 Mai 2025
Trebuie să solicitați transcrierea certificatului de naștere din Italia în registrele de stare civilă românești.
Cererea se depune la primaria de la domiciliul din România al părintelui cetățean român sau la ultimul domiciliu avut în țară de acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere roman pentru copil nascut in italia. edoardo edoardo Buna ziua ma numesc Iulia si locuiesc in Italia de 2 ani.Am un baietel de 4 luni si as dori sa stiu si eu sa stiu ce documente imi servesc pentru certificatul ... (vezi toată discuția)
Cetatenie italiana certificat de nastere romanesc mirka mirka buna ziua copilul meu are cetatenie italiana dar vreau sa-i fac si certificat de nastere romanesc de care acte am nevoie si inca ceva copilul meu poate sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ambii parinti avem cetatenie dubla, romana si canadiana. ... Florin Bondrea Florin Bondrea Buna ziua. Ambii parinti avem cetatenie dubla, romana si canadiana. Copilul e nascut in Canada, are 16 ani si am vrea sa stim cum putem sa ii inregistram ... (vezi toată discuția)