avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Intampinarea s-a primit pe data de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Intampinarea s-a primit pe data de 12-04-2025 .Cand ...

Buna ziua! Intampinarea s-a primit pe data de 12-04-2025 .Cand se implineste termenul de 10 zile pentru raspunsul la intampinare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 09:39, 28 Mai 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are importanță. Nu există sancțiune pentru depunerea tardivă a răspunsului la întâmpinare.
Scrieți-l, dacă aveți cu adevărat ceva de zis. (de raspuns la vreo excepție invocată prin intâmpinare). Altfel, vă puteți păstra ideile și pentru note scrise.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea intampinarii dupa expirarea termenului de depunere ElenaCadar ElenaCadar Se mai poate depune intampinare dupa expirarea termenului de depunere? Am dat in judecata pentru custodie pe tatal copilului meu si a avut termen pana astazi ... (vezi toată discuția)
Intampinare la recurs litigiu de munca florinm. florinm. Buna ziua! In calitate de contestator al unei sanctiuni disciplinare, am castigat procesul pe care l-am intentat angajatorului la Tribunal (instanta de ... (vezi toată discuția)
Intampinare nedepusa in termen Marinelag Marinelag Buna ziua, Am primit o comunicare la care trebuia sa punem intampinare in 25 zile. Dintr-o eroare nu am facut-o. Acum, termenul de judecata este pe 03.11. ... (vezi toată discuția)