avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cu ceva timp in urma (2 ani) am luat o masina veche, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cu ceva timp in urma (2 ani) am luat o masina veche, ...

Buna ziua. cu ceva timp in urma (2 ani) am luat o masina veche, care inca merge pe roti de la o cunostina si am tinut-o pe terenul meu. Intre timp nu mai pot sa o tin deoarece vreau sa fac altceva cu terenul, dar cel de la care am luat-o nu mai vrea sa vina sa o ia, l-am apelat de repetate ori in ultimele 4 luni si a tot zis că vine dar nu a facut nimic. Acum eu am dovada daca se poate numii asa, printr-o conversatie pe wapp ca imi da masina mie dar fara niciun act semnat. Eu vreau sa scap de ea, avand in vedere ca nu vrea sa o ia, daca o duc la dezmembrari sau platesc pe cineva sa o ia, pot sa existe consecinte ulterior?
Buna ziua

Vorbiti la o firma de fier vechi.
Vin ei si o iau si primiti si bani pe ea.
Orricum acolo va ajunge.
Nu e masina lui, el asigura doar depozitarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto la cererea proprietarului si scutire de la impozit DumitruLila DumitruLila Buna ziua! Ce trebuie facut ca sa poti sa scoti o masina de la Administratia Financiara adica sa nu o mai ai in rol si sa nu mai platesti impozit? ... (vezi toată discuția)
Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat (verbal) ... kankuro kankuro Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat (verbal) unei persoane. Proprietarul nu avea bunuri pe numele lui (imobile/terenuri, etc) si nici ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)