avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am rămas fără casa deci nu mai am domiciliu. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am rămas fără casa deci nu mai am domiciliu. Buletinul ...

Bună ziua. Am rămas fără casa deci nu mai am domiciliu. Buletinul cu acea adresa a expirat și el. Dețin însă o poza în telefon cu buletinul vechi. Nimeni nu ma baga în seama,nici primăriile,nici altcineva. Vreau doar sa mi scot un buletin provizoriu ca să mi pot scoate și certificatul de nastere sa ma pot angaja și sa mi refac viata. Locuiesc mai kult pe străzi,nu mai pot,am 52 de ani. Va rog ajutați ma.
Cel mai recent răspuns: Laur0010 , utilizator 23:05, 1 Iunie 2025
Stiu. Dânșii se pare însă că nu știu. O ultima întrebare: se poate da adeverință pana iese buletinul ?

Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de urgenta JosefC JosefC Buna.am si eu o mica problema. Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate! djpadrecito djpadrecito Buna ziua ! Ma numesc Stefan Niculina, si am si eu o mare nelamurire!!! Sunt in partaj cu fostul sot, impartim apartamentul si alte bunuri comune! Mie mi ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ramona1990 ramona1990 Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu ... (vezi toată discuția)