avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Vin la dvs cu o problema mai delicata in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Vin la dvs cu o problema mai delicata in legatura ...

Buna ziua! Vin la dvs cu o problema mai delicata in legatura cu tatal meu care a decedat in urma cu 2 ani. Am aflat ieri faptul ca a fost implicat intr-un proces ca si parte parata. Acest proces a fost solutionat la 4 luni dupa ce acesta a decedat. Ca si solutie, este specificat ca tatalui meu i s-a acordat o cota de 10/40 dintr-un teren. Apoi este specificat ca reclamantului i s-a acordat dreptul de a pastra in proprietate terenul respectiv, cu conditia de a cumpara cotele de la celelalte parti, inclusiv ce a tatalui meu, specificandu-se si sumele aferente. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AndreiMihai75 , utilizator 18:26, 29 Mai 2025
Dezbateti succesiunea de pe urma defunctului tata,iar notarul va trece la masa succesorala și sulta ce urmeaza a fi primita conform sentintei...
Va multumesc pentru raspuns! Sunt singurul mostenitor, deci nu au fost probleme cu succesiunea. Aceasta a fost facuta imediat dupa decesul tatalui meu. In acest caz, sa inteleg ca trebuie sa ma duc iar la notarul la care am facut succesiunea si sa prezint situatia actuala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie succesiune Hamann Hamann Buna ziua, spuneti-mi va rog ce solutie/solutii as avea in urmatorul caz: -ar fi vorba de o masa succesorala de un teren 10 ha si un imobil ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mirelairimia mirelairimia Buna ziua, As vrea sa stiu ce este de facut in urmatorul caz: Tatal meu decedat are 6 frati. El fiind cel mai mic a ingrijit de bunici. La moartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune platinium platinium Buna seara ! Ma numesc George si doresc din partea dvs cateva sfaturi referitoare la o mostenire. In 1992 a murit bunicul si aveau drept la masa succesorala ... (vezi toată discuția)