avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, am fost data in judecata de catre facultate ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, am fost data in judecata de catre facultate pentru ...

Buna ziua, am fost data in judecata de catre facultate pentru a plati semestrul 2 din anul 2. Problema este ca eu nu am fost anuntata nici cand am fost exmatriculata nici ca se va depune dosar in instanta pentru a plati acel semestru. Pot face ceva in legatura cu acest aspect? Pot face contestatie sau sa anulez pe baza de neinformare?
Nu ai ce sa faci ,motivele la care te gândești nu duc la respingerea acțiunii.Poti sa mergi la o consultație cu cererea de chemare în judecata primita pt a vedea cum este formulata,ce temei de drept are și pt a vedea daca exista vreo soluție.Daca mergeai la cursuri aflai ca
esti exmatriculat,probabil nu ai trecut cu anii,ai abandonat brusc(tu cunoști mai bine situatia)°°

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire studii modificata Radu Palu Radu Palu M-am înscris la facultate acum 3 ani, nivel licență. Exista atunci o programa, iar contractele de studii se făceau semestrial. Cand am ajuns in anul 2, ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare fara motiv Bdani Bdani In anul 2017 dupa primul semestru din anul 2 al facultatii de medicina am fost diagnosticata cu o tulburare de panica cu agorafobie si depresie care ma tinea ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)