avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am rugamintea sa ma lamureasca cineva daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am rugamintea sa ma lamureasca cineva daca declararea ...

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma lamureasca cineva daca declararea concediului medical in Reges Online presupune ca in celelalate cazuri prevazute de Codul Muncii, suspendarea CIM?
Sau presupune doar declararea acestuia (asa cum se face in Saga)?
Multumesc frumos.
Mirela
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 4 Iunie 2025
Suspendarea opreaza de drept in virtutea legii. Probabil vroiati sa intrebati daca emiteti sau nu decizie? .. in opinia mea, este la latitudinea angajatorului daca va emite sau nu si decizie de suspendare.
Nu cred ca e nevoie de decizie deoarece si pana acum se suspenda CIM dar nu se raporta suspendarea in Revisal si nu se emitea decizie ca in alte cazuri.
Nu scrie in lege , daca se emite sau nu decizie pentru suspendare ...prin urmare, angajatorul este cel care decide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract individual de munca mopy mopy daca am o suspendare a contractului individual de munca cu acordul partilor (cerere de concediu fara plata) cum e corect sa documentez acest lucru? In afara de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Daliborka Daliborka Buna ziua, daca un angajat isi face cerere pt concediu fara plata este obligatoriu sa fie operata si suspendarea in revisal? (vezi toată discuția)
Neraportare in revisal a concediului de crestere copil andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, in cazul in care o salariata care a intrat in ccc incepand cu 06.06.2016 si pt care nu s-a inregistrat suspendarea cim in revisal, ce se mai poate ... (vezi toată discuția)