Buna ziua.
Doresc sa fac o plangere la politie si am nevoie de toate acuzatiile posibile ca sa le scriu in plangere. Iata de ce:
Stau la curte. Am niste vecini, proprietari de caini, care ii lasa liberi. Desi au numeroase plangeri (de la mai multe persoane), si multe amenzi, ei tot lasa cainii liberi, cu vorba buna nu inteleg iar politia in afara de amenzi nu face nimic.
De 3 luni incoace, acei caini ne intra prin curti (mie si altor vecini - rup gardul la propriu, lemn, plasa), ne-au omorat 23 de iepuri (au smuls la propriu portița de la cusca iepurilor) in total numai noua plus la vecini, iar mai nou ii vedem in plina zi prin curti, unde se joaca copii(de la 1 un la 10 ani).
Vreau toate plangerile posibile (formularea lor corecta in plangere....politia nu ne ajuta decat cu caini lasati liberi), de la lăsarea cainilor liberi, distrugere bunuri private, punerea in pericol a copiilor minori, etc., sau alte cai de solutionare cu solutii reale, nu doar amenzi. Am poze si martori pt toate de mai sus.
Va multumesc.
Impreuna cu ceilalati vecini puteti deschide o actiune comuna in instanta impotriva vecinilor respectivi. Va trebui, sa angajati un avocat care sa va ghideze in procedura. in instanta puteti cere inclusiv despagubiri pentru daunele suferite.
Daca veti castiga procesul, puteti cere instantei, sa aprobe, ca partea care a pierdut procesul, sa deconteze cheltuielile de judecata, inclusiv cele cu avocatul, etc.