avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua Locuiesc ȋn casa, cumpărată de mine ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua Locuiesc ȋn casa, cumpărată de mine ȋmpreună ...

Bună ziua
Locuiesc ȋn casa, cumpărată de mine ȋmpreună cu soția din anul 1995, și ulterior a fost adăugată o construcție nouă, am divorțat ȋn 2009, am trecut casa pe numele soției, am rămas ȋmpreună ȋn tot acest timp, am cotribuit normal la bunul mers al familiei, contribuind cu toate veniturile personale.
Soția a decedat, iar ȋn momentul de față copii mi-au trimis ordin de evacuare prin Executor Judecatoresc.
Menționez că domiciliu din CI, este același din 1995.
Ce drepturi am ?
Din cȋte m-am informat, sȋnt bun de aruncat ȋn stradă conform legii.
Bună ziua.
Trăim ȋntr-o lume, mult prea ciudată ȋn clipa de față, pentru a mai putea ȋnțelege, ȋn mod rațional ceea ce se ȋntâmplă.
Vă mulțumesc tuturor, pentru atenția acordată și răspunsul oferit.
Vă urez succes și spor ȋn toate cele bune.
Cu respect Pompiliu Avram.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum, sincer, în lista aia de studii în străinătate, vacanțe și mașini nu am găsit cei 7 ani de acasă. Am găsit în schimb religie cu divorț din ambiție (cum se împacă astea două...). Copiii cam sunt așa cum ni-i creștem.
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2025
Alexandru Surcel, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
În urma unui episod de violență domestică, soția mă amenință cu poliția și vrea să plec din casă, deși apartamentul e pe numele mamei mele decedate. cum ar trebui procedat legal? karl_holcroft karl_holcroft Buna dimineata, Intr-una dintre seri, dupa ce sotia a preparat cu ajutorul unui aparat o portie de cartofi prajiti din care s-au infruptat ambii soti si ... (vezi toată discuția)
Buna seara..sint divortat de curind de sotia mea care avem 3 ... Stratica73 Stratica73 Buna seara..sint divortat de curind de sotia mea care avem 3 copii,dintre care unul minor si 2 majori .baiatul cel mare are probleme de handicap si sotia mea ... (vezi toată discuția)